Carpaccio van aardbeien met basilicum en peper

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 500 g aardbeien
  • 1 boeketje vers basilicum
  • 1 straaltje balsamicoazijn van Bouton d’Or
  • Gemalen peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 25 min
  1. Hak het basilicum fijn.

  2. Spoel de aardbeien onder water, verwijder de steeltjes en snij ze in dunne plakjes.

  3. Schik ze mooi op een bord.

  4. Bestrooi deze carpaccio met enkele druppels balsamicoazijn, het fijngehakt vers basilicum en zwarte peper uit de molen.

  5. Plaats een kwartier vóór serveren in de koelkast.

Tips

Tip: u kunt de balsamicoazijn ook vervangen door een vinaigrette van olijfolie-honing-citroen en het gerecht bestrooien met pijnboompitten.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.