Sint-jakobsnoten in saus van vin jaune met sjalotten

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 20 sint-jakobsnootjes
  • 5 sjalotten
  • 6 sprietjes bieslook
  • 30 g boter in kleine blokjes
  • 15 cl room
  • 15 cl vin jaune
  • zout, peper

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 20 min
  1. Hak de sjalotten fijn en leg ze in de warme vin jaune. Gaar ze 10 min. op een zacht vuurtje en laat afkoelen. Mix de bereiding terwijl je de room toevoegt.

  2. Zet opnieuw op een zacht vuurtje en warm op. Haal de pan van het vuur en voeg 20 g boter toe. Kruid met peper en zout en roer zodat de boter smelt. Houd warm.

  3. Bak de sint-jakobsnootjes 3 min. in de rest van de boter.

  4. Giet de saus erover en werk af met de fijngehakte bieslook.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.