Stronk van peperkoek en chocolade

Deze stronk van peperkoek en chocolade is een prachtige aanvulling op elk kerstfeest. Het combineert de warmte van peperkoekkruiden met de rijkdom van chocolade en creëert zo een feestelijke smaakervaring. Eet smakelijk!

Makkelijk
21 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

6 portie(s)
  • 8 8 sneetjes peperkoek van Chabrior
  • 400g 400 g pure banketbakkerschocolade van Ivoria
  • 30cl 30 cl verse room van Pâturages
  • 4càc 4 tl vierkruidenpoeder van Cigalou
  • 5càs 5 el rum
  • decoratie: poedersuiker en chocoladekrullen

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 20 min
  1. Smelt de chocolade in de microgolfoven. Meng met vierkruidenpoeder en laat afkoelen.

  2. Klop de room op tot slagroom. Spatel hem voorzichtig door de chocolade.

  3. Giet de helft van dit mengsel in een met vershoudfolie bedekte cakevorm. Leg daar een laag in rum gedrenkte peperkoek op. Voeg nog een laag chocolade en een laag peperkoek toe en zet in de koelkast.

Tips

bestrooi voor een nog mooier resultaat met poedersuiker en versier met chocoladekrullen.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.