Gebakken aardappelen met cantharellen

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 1 kg vastkokende aardappelen
  • 250 g cantharellen
  • 1 wortel
  • 1 ui
  • 5 el olijfolie van Bouton d’Or
  • 4 takjes platte peterselie
  • peper en zout van Cigalou

Wijnsuggestie

Terras de Estromoz

Rode wijne – DOC Alentejo
Cépages : Alicante Boushet, Trincadeira, Aragonez
2020

5,99€

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Schil de aardappelen en snijd ze in stukjes. Pel en versnipper de ui. Schil de wortel en snijd hem in dunne staafjes. Maak de cantharellen schoon.

  2. Verwarm de olie in een pan en bak de ui, de aardappelen, de wortel en de ui gedurende een twintigtal minuten. Voeg vervolgens de cantharellen toe. Kruid met peper en zout. Bak ze nog een vijftiental minuten. Roer regelmatig.

  3. Werk af met de gehakte peterselie.

Tips

spoel de cantharellen nooit af onder water. Dan slorpen ze al het vocht op en verliezen ze hun smaak. Gebruik een borsteltje of wrijf ze voorzichtig schoon.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.