Toast van peperkoek met ham en mango

Makkelijk
0 min
0 / 5 5

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 8 sneetjes peperkoek van Chabrior
  • 8 dunne sneetjes rauwe ham van Monique Ranou
  • 50 g verse kaas van Pâturages
  • 1 mango
  • 5 sprietjes bieslook + 3 voor de garnering
  • peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 5

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 20 min
  1. Leg de peperkoek ongeveer 5 min. onder de hete ovengrill.

  2. Meng de kaas met de 5 sprietjes bieslook en kruid met peper.

  3. Schil de mango en snijd hem in dunne schijfjes.

  4. Beleg elk sneetje peperkoek met kaas, een schijfje mango en een opgerold sneetje ham. Garneer met bieslook.

Tips

wil je weten of je mango rijp is? Duw er zachtjes op. De mango moet een beetje meegeven.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 5

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.