De benodigde ingrediënten voor dit recept
4
portie(s)
- 4 4 grote uien
- 3 3 grote aardappelen
- 1 1 bouillonblokje
- 1,5l 1,5 l water
- Peper, zout
- Boter
- Geraspte gruyèrekaas
- Croutons
Wijnsuggestie
Domaines Vinsmoselle
Rivaner
Witte wijn
4,99€
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
15 min
-
Snijd de uien en aardappelen in kleine stukjes.
-
Laat in een kookpan de boter smelten en doe de uien en aardappelen erbij.
-
Voeg na 5 minuten stoven een bouillonblokje en water toe.
-
Zet gedurende 1 uur op een laag vuur en kruid bij, zet vervolgens nog eens een half uur op een laag vuur. Mix.
-
Serveer met gruyèrekaas en grote croutons.
Tips
Tip: Heerlijk om weer op krachten te komen de dagen na het grote feest!
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.