Visparmentier met zoete aardappelpuree

Makkelijk
60 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 800g kabeljauw
  • 500g gehakte spinazie met room
  • 1kg zoete aardappelen
  • 200g geraspte kaas
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el olijfolie
  • 10cl melk
  • 1 snufje nootmuskaat
  • zout, peper

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 10 min
  1. Snij de zoete aardappelen in stukjes. Kook ze 25 minuten in gezouten water

  2. Eenmaal gekookt laat u ze uitlekken en prakt u ze met een stamper. Voeg de melk en de nootmuskaat toe. Kruid met peper en zout.

  3. Verwarm de spinazie in een kookpot. Doe er het teentje knoflook bij.

  4. In een pan bakt u de kabeljauw enkele minuten aan elke kant in olijfolie, tot die goed doorbakken is.

  5. Verwarm de oven voor op 200°.

  6. Doe de helft van de zoete aardappelpuree in een ovenschotel, voeg de in stukjes gesneden vis en de spinazie toe en werk af met de rest van de zoete aardappelpuree. Bestrooi met geraspte kaas en gratineer 15 minuten op 200° in de oven.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.