Ardens gebraad met mosterd en pastinaak met bechamelsaus

Makkelijk
65 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 650g Ardens gebraad
  • 600g pastinaak
  • 50cl bechamelsaus
  • 50g geraspte kaas
  • 2 uien
  • 1 klontje boter
  • 3 el mosterd
  • 1 snufje nootmuskaat
  • zout, peper
  • Bijgerecht: rösti, pastinaak bechamelsaus

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Snij de uien in reepjes en doe ze in een ovenschotel.

  2. Bestrijk het gebraad met mosterd en leg het op de uien. Voeg de boter toe. Zet 5 minuten in de oven op 200°. Zet de oven op 180° en laat nog 30 minuten garen.

  3. Kook de pastinaken in water, laat ze uitlekken en doe ze in een ovenschotel.

  4. Doe de bechamelsaus samen met de nootmuskaat en peper op de pastinaken en bestrooi met geraspte kaas. Zet 10 minuten in de oven op 180°.

  5. Eenmaal gaar snijdt u het gebraad in sneden en serveert u het met de pastinaakgratin en röstis.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.