De benodigde ingrediënten voor dit recept
4
portie(s)
- 650g 650g voorgesneden rundvlees voor stoofvlees
- 75cl ± 75CL bruin bier Piedboeuf
- 120g 120g speculaas
- 2 2 uien
- 1 1 klontje boter
- 1càs 1 el kandijsuiker
- 2càs 2 el mosterd
- 1 2 kruidnagel
- peper, zout
- 4-kruidenmix (facultatief)
Wijnsuggestie
Château Salauze
Rode wijn
6,30€
Languedoc
Rode wijn
6,99€
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
15 min
-
Smelt de boter in een stoofpan, schroei het vlees dicht en zet opzij.
-
Fruit de fijngehakte uien, maak de samengeklonterde braadsappen los en doe er het vlees opnieuw bij. Breng op smaak met peper en zout.
-
Voeg de met mosterd besmeerde speculaaskoekjes, kandijsuiker en kruidnagel toe.Overgiet met bier.
-
Laat 2 uur stoven.
-
Kruid bij indien nodig (peper, zout, 4-kruidenmix) en serveer met frieten
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.