Rundstoofvlees met speculaas

Makkelijk
135 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 650g 650g voorgesneden rundvlees voor stoofvlees
  • 75cl ± 75CL bruin bier Piedboeuf
  • 120g 120g speculaas
  • 2 2 uien
  • 1 1 klontje boter
  • 1càs 1 el kandijsuiker
  • 2càs 2 el mosterd
  • 1 2 kruidnagel
  • peper, zout
  • 4-kruidenmix (facultatief)

Wijnsuggestie

Château Salauze

Rode wijn

6,30€
Languedoc

Rode wijn

6,99€

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Smelt de boter in een stoofpan, schroei het vlees dicht en zet opzij.

  2. Fruit de fijngehakte uien, maak de samengeklonterde braadsappen los en doe er het vlees opnieuw bij. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Voeg de met mosterd besmeerde speculaaskoekjes, kandijsuiker en kruidnagel toe.Overgiet met bier.

  4. Laat 2 uur stoven.

  5. Kruid bij indien nodig (peper, zout, 4-kruidenmix) en serveer met frieten

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.