Lamsfilet met kruiden
Dit recept biedt de perfecte combinatie van verse kruidenaroma’s om de delicate smaak van de lamsfilet te versterken. Deze elegante optie is eenvoudig te bereiden en ideaal voor speciale maaltijden of etentjes met vrienden. Eet smakelijk!
Volg het recept stap voor stap
-
Snijd de tomaten in kwarten en haal de blaadjes van de rozemarijn.
-
Stoof het lamsvlees in een stoofpan aan alle kanten aan in hete olie.
-
Voeg de tomaten, de rozemarijn en 4 ongepelde knoflooktenen toe en deglaceer met de wijn. Voeg de groentebouillon toe en laat 3 minuten garen.
-
Haal het touw van het vlees en laat het, samen met de groenten, gedurende 10 minuten rusten in een vel aluminiumfolie.
-
Schil, was en snijd de aardappelen in stukken.
-
Bak ze al roerend in een beetje extra olie in de stoofpan. Voeg halverwege de bereidingstijd nog 4 ongepelde knoflooktenen toe, de tijmblaadjes, de laurierbladeren, peper en zout.
-
Roer goed en zet opzij zodra ze gaar zijn.
-
Snijd het lamsvlees in dikke plakken. Dresseer op de borden, bestrooi met fleur de sel en rozemarijn. Serveer er de groenten bij.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.