Ovenschotel met aardappelen, tomaten en mozzarella

Makkelijk
55 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 500 g aardappelen
  • 600 g tomaten
  • 250 g mozzarella Fiorini
  • 1 teen knoflook
  • Enkele blaadjes basilicum
  • 25 cl groentebouillon, blokje
  • 5 el olijfolie Bouton d’Or
  • 3 snuifjes paprikapoeder Cigalou
  • Peper en zout Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 20 min
  1. Kook de geschilde aardappelen gedurende 20 minuten in gezouten kokend water. Laat afkoelen en snijd in schijfjes.

  2. Snijd de gewassen tomaten en mozzarella in plakken.

  3. Verwarm de oven voor op 180°C.

  4. Wissel in een ovenschotel de schijfjes van de 3 ingrediënten in lagen af.

  5. Meng de bouillon, de olie, het geperste look, peper, zout en het paprikapoeder.

  6. Giet over de bereiding en zet 15 minuten in de oven.

  7. Bestrooi net voor het serveren met basilicum.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.