Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
40 min
-
Verwarm de oven voor op 220°C.
-
Meng het water, de gist en de honing. Voeg toe aan de bloem en voeg vervolgens een snuifje zout en de olijfolie toe. Kneed goed, verdeel in 4 bollen, dek af met vershoudfilm en leg 24 uur in de koelkast.
-
Laat 150 g suiker karamelliseren in de boter en 2 eetlepels water.
-
Duw de bollen deeg plat tot schijven. Leg een eetlepel room op elke schijf, leg er de geschilde en in schijfjes gesneden appel op, bestrooi met bresilienne en met suiker en voeg een eetlepel Grand Marnier toe.
-
Zet gedurende 10 minuten in de oven. Serveer heet met de karamel.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.