Volg het recept stap voor stap
-
Snijd de kalkoenlapjes in linten en leg ze in een schotel.
-
Bereid de marinade door de olie, het citroensap, de sjalot, de gehakte peterselie en koriander, de geplette korianderzaadjes, de gember en het zout te mengen. Giet dit mengsel over de kalkoenlintjes. Dek af met vershoudfilm en zet in de koelkast.
-
Schil de mango’s en snijd ze in blokjes. Bak ze in de warme boter, zout lichtjes, voeg wat espelettepeper toe, meng en laat 5 à 6 minuten garen.
-
Prik de kalkoenlintjes op houten prikkers, leg ze op een bakplaat en bak onder de grill gedurende 6 à 7 minuten.
-
Keer ze 2 of 3 keer om en overgiet ze opnieuw met de marinade.
-
Serveer warm met de mangocompote.
Tips
Week houten prikkers vooraf in koud water, om te vermijden dat ze verbranden.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.