Volg het recept stap voor stap
-
Leg de gamba’s op de bodem van een stoofpan. Zet ze net onder met koud water en breng aan de kook. Haal ze uit de pan en laat uitlekken.
-
Pel de uien en schil de mango’s en snijd ze in blokjes. Doe alles in een kookpan en laat op een zacht vuur gedurende ongeveer 10 minuten tot een compote koken, samen met de honing, de rum en de kerrie. Roer regelmatig en breng op smaak met peper en zout.
-
Pel de gamba’s, doe ze op de brochettes en laat ze marineren met de look en de olie.
-
Bereid ondertussen de broccoliroosjes door ze 5 minuten te koken in gezouten water.
-
Rooster de gamba’s op de barbecue gedurende 1 minuut aan elke kant.
-
Serveer de gamba’s samen met de broccoli, de mangocompote en bestrooi het geheel met fijngesneden bieslook.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.