Gegrilde gamba's, met broccoli en mangochutney

Makkelijk
35 min
€€
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 8 rauwe gamba’s Odyssee
  • 600 g broccoliroosjes
  • 2 mango’s
  • 3 uien
  • 2 tenen knoflook
  • 2 kl bieslook, fijngesneden
  • 1 glas rum On/Off
  • 4 el honing Elodie
  • 1 el kerrie
  • 2 el olie Bouton d’Or
  • Peper en zout Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Leg de gamba’s op de bodem van een stoofpan. Zet ze net onder met koud water en breng aan de kook. Haal ze uit de pan en laat uitlekken.

  2. Pel de uien en schil de mango’s en snijd ze in blokjes. Doe alles in een kookpan en laat op een zacht vuur gedurende ongeveer 10 minuten tot een compote koken, samen met de honing, de rum en de kerrie. Roer regelmatig en breng op smaak met peper en zout.

  3. Pel de gamba’s, doe ze op de brochettes en laat ze marineren met de look en de olie.

  4. Bereid ondertussen de broccoliroosjes door ze 5 minuten te koken in gezouten water.

  5. Rooster de gamba’s op de barbecue gedurende 1 minuut aan elke kant.

  6. Serveer de gamba’s samen met de broccoli, de mangocompote en bestrooi het geheel met fijngesneden bieslook.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.