De benodigde ingrediënten voor dit recept
4
portie(s)
- Mangochutney 200 g suiker
- 200 ml frambozenazijn van Bouton d'Or
- 1 mango
- 50 g rozijnen
- 10 g verse gember
- 1 snuifje espelettepeper
- Panna cotta met foie gras 400 g verse room Pâturages
- 200 ml melk Pâturages
- 100 g foie gras
- 4 gelatinevellen
- zout en peper Cigalou
- Garnituur platte peterselie
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
30 min
-
Mangochutney: Bereid de chutney door de azijn te verwarmen met de suiker. Voeg de geschilde en in kleine blokjes gesneden mango toe, samen met de rozijnen, de geraspte gember en het piment. Zet 40 tot 45 minuten op een zacht vuur en roer regelmatig. Laat afkoelen.
-
Panna cotta met foie gras Bereid de panna cotta door de gelatinevellen te weken in koud water. Mix de foie gras, voeg het mengsel van room en warme melk toe, de uitgeknepen gelatine en kruid met peper en zout.
-
Giet in de glaasjes, verdeel de chutney erover en versier met de platte peterselie.
Tips
Houd een beetje chutney opzij om te versieren.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.