Glaasje met bloedworst, peer en sint-jakobsvrucht

Makkelijk
40 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

6 portie(s)
  • 2 bloedworsten
  • 2 peren
  • 6 Sint-jakobsvruchten zonder koraal Capitaine Cook
  • 2 tl suiker
  • 2 tl komijnzaad Cigalou
  • zout en peper Cigalou
  • 1 limoen
  • Garnituur 1 limoen

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Schil en snijd de peren in blokjes.

  2. Bak ze samen met de suiker en laat 10 minuutjes sudderen.

  3. Verkruimel ondertussen de pensen en bak ze in de pan. Breng op smaak met de komijn en wat peper en zout.

  4. Vul de glaasjes met afwisselend lagen peer en bloedworst. Laat afkoelen, bedek met plasticfilm en zet in de koelkast.

  5. Bak net voor het serveren de sint-jakobsvruchten, kruid ze met peper en zout en voeg ze toe aan de glaasjes.

  6. Overgiet het geheel met citroensap en versier met limoenschil.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.