De benodigde ingrediënten voor dit recept
4
portie(s)
- 600 g kippenborst(en) Volaé100 g aubergines1 el limoensap50 cl kokosmelk Itinéraire des saveurs1 groene ajuin(en)0,5 Spaans pepertje5 takjes koriander3 takjes basilicum40 g groene kerriepasta1 el nuoc-mâmsausje
- 1 tl bruine suiker1 el arachideolie van Bouton d'Orzout en peper Cigalou
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
25 min
-
Breng in een bakpan de kerriepastei en de kokosmelk aan de kook. Meng zorgvuldig en laat 5 minuten op een zacht vuur sudderen.
-
Snijd de kippenborsten in plakken. Bak ze met 1 lepel olie goudgeel in een andere pan. Schep ze bij het kokosmelkmengsel. Voeg de nuoc-mâmsausje; de suiker, het citroensap, de in dunne plakjes gesneden ajuin, de in blokjes gesneden aubergines toe. Laat dit 5 tot 6 minuten op een zacht vuur koken. Kruid met zout en peper.
-
Dien de kerrie op in een kom, bestrooid met de gehakte koriander- en basilicumblaadjes en met de heel fijn gehakte Spaanse peper.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.