Grissini met maanzaad

Makkelijk
90 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 100 g tarwebloem Chabrior
  • 160 g maïsmeel
  • 1 tl zout Cigalou
  • 3 el maanzaad Cigalou
  • 120 g water
  • 10 g bakkersgist Chabrior

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Los de gist op in lauw water.

  2. Meng in een kom de tarwebloem en het maïsmeel, samen met het zout en het maanzaad. Maak een putje en giet het water met de opgeloste gist erbij.

  3. Meng, dek af en laat het deeg minstens 1 uur rusten.

  4. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  5. Neem een bolletje deeg en rol het op het werkblad uit tot een stokje. Ga zo verder tot het deeg op is.

  6. Bak 15 minuten in de oven.

Tips

Ideaal bij het aperitief, bij een koud voorgerecht of bij de kaasschotel.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.