Taart met rodevruchtenvulling
Volg het recept stap voor stap
-
Smelt de boter en laat afkoelen.
-
Bekleed een cakevorm met het kruimeldeeg, prik het in met een vork en zet in de koelkast.
-
Meng au bain-marie de eieren met 100 g suiker. Klop tot het mengsel in volume verdubbelt en wit wordt. Haal uit het bain-marie en blijf kloppen tot het afgekoeld is.
-
Voeg de gezeefde bloem, de gist en het zout toe. Meng voorzichtig en voeg de gesmolten boter toe.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C (stand 6).
-
Meng de frambozen, in stukjes gesneden aardbeien en de ontpitte rode bessen met de resterende 50 g suiker. (Hou enkele rode bessen apart voor de versiering.) Doe het fruit in de vorm en bedek met het deeg. Zet gedurende 30 minuten in de oven. Laat afkoelen.
-
Haal uit de vorm en bestrooi met poedersuiker. Versier met een rijtje rode bessen.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.