Krab met avocado in witlofbootje

Makkelijk
15 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 1 blik krabvlees Odyssée2 avocado’s2 limoenen1 rode paprika1 sjalot2 witloof6 takjes kervel10 takjes bieslookolijfolie van Bouton d'Orzout en peper Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Meng in een slakom de fijn gehakte sjalot, de in kleine blokjes gesneden paprika, de fijngehakte kruiden, de avocado’s in kleine stukjes, het uitgelekte krabvlees, het citroensap, 2 soeplepels olijfolie, zout en peper.

  2. Spoel het witlof in water, verwijder de harde kern en eventueel beschadigde bladeren.

  3. Dep de bladeren droog en vul ze met salade. Serveer in een schotel versierd met enkele bieslookstengels.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.