De benodigde ingrediënten voor dit recept
4
portie(s)
- Vinaigrette 3 el sherryazijn van Bouton d'Or
- 3 el koolzaadolie van Bouton d'Or
- 1/4 rode ui fijngehakt
- 6 radijsjes in blokjes
- 1/3 komkommer geschild, ontpit, in blokjes
- 4 el van elk groene, gele, rode paprika ontpit, fijngehakt
- 3 pruimtomaten ontpit, in blokjes
- 4 aardbei(en) in blokjes
- 2 kiwis in blokjes
- 150 g harde geitenkaas in blokjes
- 1 bosje basilicum fijngehakt
- zout en peper Cigalou
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
20 min
-
Vinaigrette: Meng in een kom de azijn, zout en peper. Voeg beetje bij beetje de koolzaadolie toe.Zet apart.
-
Meng in een kom de ui, de radijs, de komkommer, de paprika, de tomaat, de aardbeien, de kiwi en 1 el vinaigrette. Voeg zout en peper toe. Voeg de blokjes kaas en het fijngehakte basilicum toe. Zet koel gedurende 30 minuten.
-
Verdeel de tartaar over borden of verrines. Lepel er de resterende vinaigrette over. Garneer met de blaadjes basilicum en de zwarte olijven.
Tips
Heerlijk met walnotenbrood of knapperig stokbrood.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.