De benodigde ingrediënten voor dit recept
4
portie(s)
- Emulsie van aardbeien 500 g aardbei(en) ontsteeld
- 2 el rietsuiker Regain Bio
- 1 el koolzaadolie van Bouton d'Or
- versgemalen peper Cigalou
- Met eiwit opgeklopte plattekaas 125 g verse kaas Pâturages
- 1 zakje vanillesuiker van Elodie
- 2 eieren Moisson, stijfgeklopt
- Garnituur muntblaadjes
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
15 min
-
Emulsie van aardbeien : Pureer in de keukenmachine de aardbeien met de rietsuiker en de peper. Voeg de olie toe. Verwerk tot een licht schuimend mengsel. Zet koel.
-
Met eiwit opgeklopte plattekaas : Meng in een kom de plattekaas en de vanillesuiker. Schep met een spatel voorzichtig de eiwitten door het mengsel van plattekaas. Voeg zodra de eiwitten goed gemengd zijn beetje bij beetje de rest van de eiwitten toe.
-
Verdeel emulsie van aardbeien over glazen. Giet de opgeklopte plattekaas over de achterkant van een eetlepel op de aardbeien. Garneer met de blaadjes munt.
Tips
Serveer met een koekje.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.