De benodigde ingrediënten voor dit recept
4
portie(s)
- Limoenvinaigrette
- rasp van 1 lime
- sap van 2 lime
- 0,25càc ¼ tl cayennepeper Cigalou, in vlokken
- 1 1 teentje knoflook fijngehakt
- 3càs 3 el olijfolie van Bouton d'Or
- 600g 600 g kip geroosterd
- 1 1 mango in dunne ringen
- 1 1 avocado ontpit, in dunne plakjes
- zout Cigalou
- peper Cigalou
- Garnituur
- 2càs 2 el koriander fijngehakt
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
15 min
-
Limoenvinaigrette: Meng in een kom de limoenrasp, het limoensap, het piment, het knoflook, zout en peper. Voeg al roerend de olijfolie toe.Zet koel.Snij de kip in dunne plakjes.
-
Verdeel de vinaigrette in twee: giet de ene helft in een kom en meng met de kip. Zet de andere helft apart.
-
Schik de plakjes kip, mango en avocado in lagen op elkaar. Bestrooi met fijngehakte koriander. Serveer met de resterende vinaigrette.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.