De benodigde ingrediënten voor dit recept
- Balsamicovinaigrette 2 el balsamicoazijn van Bouton d'Or
- 2 el olijfolie van Bouton d'Or
- Balsamicomarinade 1 dl balsamicoazijn van Bouton d'Or
- zwarte peper fijngestampt
- 600 g runderbiefstuk (1,5 à 2 cm dik)
- 1 rode ui in partjes
- 600 g prinsessenboontjes gestoomd
- 1 handvol rucola
- zout en peper Cigalou
- 1 handvol van elk: koriander, platte peterselie en bieslook fijngehakt
Volg het recept stap voor stap
-
Balsamicovinaigrette : Meng in een kom de balsamicoazijn, zout en peper. Voeg de olijfolie toe. Zet apart.
-
Balsamicomarinade : Giet de balsamicoazijn in een kom. Voeg de zwarte peper toe. Marineer het vlees gedurende 5 minuten. Verwarm een grill voor. Gril het vlees gedurende 4 minuten aan elke kant (voor bijna rauw).
-
Verwarm de balsamicovinaigrette in een steelpan. Giet de lauwwarme vinaigrette in een slakom. Voeg de rode ui, de notensla, de koriander, de peterselie en het bieslook toe. Roer goed. Snij het vlees in dunne plakjes.
-
Verdeel de salade over de borden met de plakjes vlees. Voeg zout en peper toe.
Tips
Heerlijk met geroosterde aardappels.
Variant:
Vervang het rundvlees door varkensvlees of gevogelte.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.