Aardappelkoekjes met garnaaltjes

Makkelijk
17 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 4 aardappelen Nicolas, afpellen
  • 1 kleine ui gepeld
  • 1 ei Moisson
  • 1 eiwit Moisson
  • 2 el maiszetmeel
  • 2 el bieslook fijngehakt
  • 1 el olijfolie van Bouton d'Or
  • zout en peper
  • Garnituur 3 el zure room of plattekaas Pâturages
  • 50 g grijs garnelen

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Rasp de helft van de aardappels met een grove rasp. Rasp de andere helft met een fijne rasp. Rasp de ui met een grove rasp. Meng de aardappels en de ui in een vergiet. Druk er zoveel mogelijk vocht uit.

  2. Giet het mengsel in een kom. Voeg het ei, het eiwit, het maiszetmeel, het bieslook, zout en peper toe. Verwarm de olijfolie in een bakpan met dikke bodem. Plaats 1 theelepel van het aardappelmengsel in de bakpan. Bak in 1 minuut goudbruin aan elke kant. Herhaal deze handeling totdat het aardappelmengsel op is.

  3. Verdeel de koekjes over de borden. Werk af met de zure room en de garnaaltjes.

Tips

Heerlijk met een salade van jonge slablaadjes met enkele druppels hazelnotenolie van Bouton d’Or.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.