Rolletjes van gevogelte met 3 rijstsoorten en eierdooierzwammen

Makkelijk
31 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 4 el selectie van 3 rijst Saint Eloi
  • 2 el olijfolie van Bouton d'Or
  • 1 sjalot fijngehakt
  • 150 g cantharellen
  • 2 el platte peterselie fijngehakt
  • 1 stengels groene selder fijngehakt
  • 4 pluimvee filets Volaé
  • 1 dl kippebouillon van Bouton d'Or
  • zout en peper Cigalou
  • Garnituur
  • platte peterselie

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken. Zet apart. Verwarm 1 el olijfolie. Fruit de sjalot, de eierdooierzwammen, de platte peterselie en de selderij. Voeg zout en peper toe. Meng in een slakom de rijst en de groenten.

  2. Snij de filets open met een keukenmes. Druk ze plat met behulp van een deegrol. Verdeel de vulling over de filets. Rol ze op en zet vast met een houten prikkertje. Verwarm de resterende olijfolie in een bakpan. Bak de rolletjes goudbruin aan alle kanten. Voeg de bouillon toe. Sluit af en gaar de rolletjes gedurende 7 minuten aan de ene kant en 3 minuten de andere. Haal van het vuur en verwijder de houten prikkertjes. Snij de rolletjes in plakken.

  3. Verdeel over de borden en lepel er wat kooknat over. Werk af met de platte peterselie.

Tips

Heerlijk met worteltjes en in olijfolie gesauteerde eierdooierzwammen.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.