Volg het recept stap voor stap
-
Verwarm in een steelpan het limoensap en de rasp met de rietsuiker en de peper.
-
Voeg de mango toe en gaar gedurende 2 minuten. Zet het vuur half hoog en gaar nog 1 à 2 minuten.
-
Verdeel over de borden. Besprenkel met sesamolie en garneer met basilicum.
-
Heerlijk met een snee geroosterd briochebrood, yoghurt, ricotta, een bolletje passievruchtensorbet of vanille-ijs.
Info: Jamaicaanse peper is een scherpe soort piment. Deze specerij is een ‘all-round’ smaakmaker: zijn smaak combineert die van peper, nootmuskaat, kaneel en kruidnagel. Heb je geen Jamaicaanse peper in huis, gebruik dan nootmuskaat of kaneel. Compote van mango met basilicum.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.