Compote van mango met basilicum

Makkelijk
13 min
€€
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • sap + zest van 1 lime1 el rietsuiker Regain Bio1 mespunt Jamaica peper2 mango geschild, in sliertjesGarnituur
  • 1 scheutje sesamolie1 el basilicum fijngehakt

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 10 min
  1. Verwarm in een steelpan het limoensap en de rasp met de rietsuiker en de peper.

  2. Voeg de mango toe en gaar gedurende 2 minuten. Zet het vuur half hoog en gaar nog 1 à 2 minuten.

  3. Verdeel over de borden. Besprenkel met sesamolie en garneer met basilicum.

  4. Heerlijk met een snee geroosterd briochebrood, yoghurt, ricotta, een bolletje passievruchtensorbet of vanille-ijs.

    Info: Jamaicaanse peper is een scherpe soort piment. Deze specerij is een ‘all-round’ smaakmaker: zijn smaak combineert die van peper, nootmuskaat, kaneel en kruidnagel. Heb je geen Jamaicaanse peper in huis, gebruik dan nootmuskaat of kaneel. Compote van mango met basilicum.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.