Mosselen met kerrie

Makkelijk
16 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 1 el olijfolie van Bouton d'Or
  • 1 ui fijngehakt
  • 4 stengels selderij ongeveer gehakt
  • 4 el platte peterselie fijngehakt
  • 1 el kerriepoeder Cigalou
  • 2 kg mosselen schoongemaakt, gespoeld
  • zout Cigalou
  • peper Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 10 min
  1. Verwarm de olijfolie in een stoofpan. Voeg de ui, de selderij, de peterselie, de kerrie, zout en peper toe. Fruit al roerend gedurende 2 minuten.

  2. Voeg de mosselen en 5 cl water toe. Sluit af en kook de mosselen gedurende 4 à 6 minuten totdat ze opengaan.

  3. Verdeel over diepe borden met de groenten en het kooknat.

  4. Heerlijk met knapperig stokbrood.

Tips

Kom je tijdens het schoonmaken mosselen tegen die al open zijn, gooi deze weg.
Gooi na het koken de mosselen weg die dicht zijn gebleven.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.