Volg het recept stap voor stap
-
Serveer met pasta, gestoomde aardappels of puree.
Variant:Vervang de koteletten door medaillons of varkens- of kalfshaas.
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwarm 1 el olijfolie in een bakpan met dikke bodem. Fruit de champignons gedurende 3 minuten. Voeg zout en peper toe. Zet apart. Verwarm de resterende olijfolie in de bakpan. Bak vlees goudbruin in 2 minuten. Voeg zout en peper toe.
-
Maak een inkeping langs het been. Vul de inkeping met de Ardense ham en de gruyère. Knip 4 vellen bakpapier van 20 cm. Plaats het vlees op het bakpapier. Verdeel champignons over het vlees. Besprenkel met room. Bestrooi met peper. Sluit de rollen af. Bak gedurende 4 minuten in de oven.
-
Verdeel het vlees en champignons over de borden. Lepel er wat saus over. Werk af met platte peterselie.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.