Geroosterde camembert in warm doosje

Dit recept voor geroosterde camembert is eenvoudig maar erg lekker. Het is een uitstekende keuze als voorgerecht bij een etentje met vrienden of als gastronomisch tussendoortje. Eet smakelijk!

Makkelijk
17 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 1 1 camembert Pâturages1 teentje knoflook doormidden gesnedenGarnituur
  • 1 kleine augurkjes van Bouton d'Orkleine uien van Bouton d'Or1 stokbrood of gestoomde aardappels

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 2 min
  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Haal de camembert uit de papieren verpakking en zet de kaas terug in het doosje. Wrijf de kaas in met knoflook. Sluit het doosje.

  2. Bak gedurende 15 minuten in de oven totdat er belletjes op de kaas verschijnen.

  3. Serveer de gesmolten kaas in het doosje met augurken en zilveruien, stokbrood of aardappels.

  4. Heerlijk met een salade van jonge slablaadjes en een vinaigrette van dijonmosterd. Ook kapperappeltjes, reuzenkappers op azijn, passen voortreffelijk bij dit gerecht.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.