Geroosterde camembert in warm doosje
Dit recept voor geroosterde camembert is eenvoudig maar erg lekker. Het is een uitstekende keuze als voorgerecht bij een etentje met vrienden of als gastronomisch tussendoortje. Eet smakelijk!
Volg het recept stap voor stap
-
Verwarm de oven voor op 200 °C. Haal de camembert uit de papieren verpakking en zet de kaas terug in het doosje. Wrijf de kaas in met knoflook. Sluit het doosje.
-
Bak gedurende 15 minuten in de oven totdat er belletjes op de kaas verschijnen.
-
Serveer de gesmolten kaas in het doosje met augurken en zilveruien, stokbrood of aardappels.
-
Heerlijk met een salade van jonge slablaadjes en een vinaigrette van dijonmosterd. Ook kapperappeltjes, reuzenkappers op azijn, passen voortreffelijk bij dit gerecht.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.