Tataki van kalfsvlees, gazpacho van tomaat, frisse salade met venkel

Makkelijk
40 min
€€
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 600g kalfsschenkels
  • 3 tomaten coeur de boeuf
  • 1 venkel
  • 1 sjalot
  • 1 knoflookteentje
  • 0,5 bosje peterselie
  • 1 snede kruimbrood Chabrior
  • 2 eetlepels hazelnoten Paquito
  • 100g olijfolie Bouton d'Or
  • 2 eetlepels wijnazijn Bouton d'Or
  • Espelette peper Itinéraire des Saveurs
  • Zout en peper Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 30 min
  1. Voor de tataki van kalfsvlees, zout en olie elke kant.

  2. Bak in een hete pan elke kant bruin en zet apart.

  3. Snijd voor de tomatengazpacho de tomaten, sjalot, sneetje brood, knoflookteentje en Espelette peper in grove stukken. Doe alles in een grote kom en voeg een paar takjes peterselie toe, breng op smaak met zout, peper en 100g olijfolie; laat een nacht marineren in de koelkast.

  4. Meng het mengsel de volgende dag en zet het apart.

  5. Snijd voor de salade de venkel fijn met een mandoline, breng op smaak met zout, peper, olijfolie en wijnazijn en voeg enkele gehakte hazelnoten toe.

  6. Schik het gesneden kalfsvlees op een bord, bedek met een mooie hoeveelheid gazpacho en werk af met de salade.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.