Carpaccio van Sint-Jakobsschelpen
Makkelijk
15 min
€€
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
12 min
-
Marinade de dag ervoor bereiden :
- Snijd de 2 citroengrasstengels in kleine stukjes.
- Fruit aan in olijfolie (2,5 cl).
- Voeg de resterende olijfolie toe.
- Laat nog enkele minuten op het vuur staan (+/- 3-4 minuten).
- Zeef het mengsel en bewaar het 24 uur in de koelkast.
-
De Sint-Jakobsschelpen bereiden :
- Leg ze een paar minuten in de vriezer.
- Snijd de kervel in kleine stukjes.
- Snijd de Sint-Jakobsschelpen in dunne reepjes.
- Schik ze op een bord.
- Besprenkel met de citroengras marinade.
- Schik er enkele citroenkaviaarballetjes op.
- Voeg gehakte kervel, zout en peper toe
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.