Carpaccio van Sint-Jakobsschelpen

Makkelijk
15 min
€€
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 12 grote Sint- Jakobsschelpen
  • 5cl olijfolie
  • 1 citroenkaviaar
  • 1 takje kervel
  • 2 citroengrasstengels
  • Zout/Peper

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 12 min
  1. Marinade de dag ervoor bereiden :

    1. Snijd de 2 citroengrasstengels in kleine stukjes.
    2. Fruit aan in olijfolie (2,5 cl).
    3. Voeg de resterende olijfolie toe.
    4. Laat nog enkele minuten op het vuur staan (+/- 3-4 minuten).
    5. Zeef het mengsel en bewaar het 24 uur in de koelkast.
  2. De Sint-Jakobsschelpen bereiden :

    1. Leg ze een paar minuten in de vriezer.
    2. Snijd de kervel in kleine stukjes.
    3. Snijd de Sint-Jakobsschelpen in dunne reepjes.
    4. Schik ze op een bord.
    5. Besprenkel met de citroengras marinade.
    6. Schik er enkele citroenkaviaarballetjes op.
    7. Voeg gehakte kervel, zout en peper toe

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.